Cautare

61394 de rezultate pentru "clasamentul din onoare" (4.68 secunde)
Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a conferit "Emblema de Onoare a Armatei Romaniei". "Este o mare onoare pentru această
Toti de aici erati pionieri, acum 23 de ani Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a rememorat, duminica, la lansarea candidatilor USL din sectorul 3, momentele Revolutiei din 1989 si le-a spus social-democratilor si liberalilor mai tineri ca in urma cu 23 de ani ei erau pionieri.
Ion Iliescu nu se grabeste sa imbratiseze ideea reducerii cvorumului la referendum Fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, considera ca este de reflectat asupra propunerii privind reducerea cvorumului la referendum.
VIN LA CONGRES, acolo se va judeca daca Ponta va ramane la conducerea PSD Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a lipsit in ultimele doua luni de la toate sedintele PSD, dupa ce la Comitetul Executiv de la finele lui 2014 i s-a imputat ca s-au pierdut alegerile prezidentiale din cauza trecutului sau comunist.
Ioana Nedelcu) Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca retragerea lui Victor Ponta din fruntea partidului este fara indoiala o greseala si ca este o situatie nefireasca in PSD, care trebuie rezolvata in cadrul Comitetului Executiv. ... Fara indoiala este o greseala din partea lui Victor Ponta.
"Sunt convins ca aceasta colaborare a presedintelui PSD cu proaspatul director demisionar de la SIE este premisa unei relatii ce vine din trecut si are viitor...", a comentat Radu Tudor pe blogul personal, adaugand:
Ce planuri are Guvernul Ponta pentru cota unica Surse din cadrul USL au declarat, pentru gandul, ca noul Guvern va mentine cota unica pana la alegeri, impozitul progresiv urmand sa fie aplicat incepand cu viitoarea executie bugetara.
Mirese, nase, soacre mari/mici, domnisoare de onoare si chiar nuntase cu stil, aveți privilegiul de a va achiziționa rochia mult visata la un preț redus, in cadrul Primului Outlet Național dedicat rochiilor pentru nunta.
El va primi miercuri seara titlul de cetatean de onoare al Iasului, dar si premiul Institutului Cultural Roman, acordat de 5 ani invitatului special al SFR. Editia din acest an a festivalului ii este dedicata lui Florin Piersic.
Deputatul Ioan Ghise a adresat Senatului PNL o scrisoare referitoare la excluderea sa din partid, pe care o considera nestatutara.
Presedintele Partidului Conservator a anuntat, marti, ca asteapta demisia de onoare a conducerilor organizatiilor partidului care au realizat, la alegerile europarlamentare, sub 5 procente. "Conform deciziei Biroului Politic, conducerile organizatiilor care nu au realizat 5% in alegerile de pe 25 noiembrie trebuie sa-si prezinte demisia de onoare.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a participat, marti seara, la o dezbatere, unde s-a intretinut cu tinerii bloggeri pe teme legate de blogosfera.
Stefanescu a adaugat ca presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a acuzat pe Vanghelie ca are averi ilegale. "Ii cer public presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, sa solicite public verificarea averii lui Marian Vanghelie", a spus Codrin Stefanescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat marti ca demisiile anuntate de Vasile Dancu, Ioan Rus si Vasile Puscas reprezinta o reactie normala, pertinenta, care decurge din asumarea raspunderii pentru o performanta slaba a organizatiei pe care au coordonat-o.
Liderul de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu doreste iesirea PSD de la guvernare. ... In acest context, Iliescu a sustinut ca prezidentiabilul social-democrat isi poate construi o campanie electorala foarte buna din pozitia in care se afla, pentru ca are in spate cel mai puternic partid din Romania.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, alaturi de presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, au facut, joi, o vizita organizatiei judetene a PSD din Ialomita.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca "tot comportamentul domnului Basescu este deplorabil pentru un om politic, in conditiile unor confruntari democratice pentru un om de stat si cu atat mai grav pentru un sef de stat".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a criticat, luni, in Biroul Permanent National, reuniunea informala a unor lideri ai partidului, care a avut loc vineri si sambata la Poiana Brasov, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat, vineri, ca seful statului, Traian Basescu, manifesta o "tentatie totalitara", de a controla totul in Romania. ... Vadeste direct tocmai aceasta tentatie de a elimina opozitia din toate", a sustinut fostul presedinte, la Antena 3.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a comentat joi decizia PAS de a-si schimba denumirea in Partidul Comunist Roman, spunand ca acest gest nu va starni decat reticenta oamenilor, si nu un succes mai mare al Partidului Alianta Socialista, potrivit Newsin.
google-analytics.com